VanCity.Media

Lokálne SEO

Advanced Page Builder Included.
Unlimited free technical support
1 to 1 Premium coaching
Image link

Scaling

This is a simple text made for this unique and awesome template, you can replace it.

Collaboration

This is a simple text made for this unique and awesome template, you can replace it.

Support

This is a simple text made for this unique and awesome template, you can replace it.

VanCity.Media

Lokálne SEO

Optimalizácia pre lokálne vyhľadávanie

Zlepšíme viditeľnosť vášho biznisu pre lokálne vyhľadávanie! Pritiahneme klientov, ktorí vyhľadávajú vo vašej lokalite.

Image link
pre vašu web stránku
Štandardné SEO
Pripravíme SEO stratégiu pre váš web. Všetko od výskumu kľúčových slov až po budovanie spätných odkazov.
Image link
pre váš lokálny biznis
Lokálne SEO
Expandujete na novú lokalitu? Chcete sa umiestniť pre lokalizované výrazy? Pomôžeme vám s lokálnym SEO.
Image link
pre váš eshop
E-commerce SEO
Implementujeme špecifické SEO stratégie pre stránky produktov a kategórií a iné e-commerce SEO stratégie.
Success Stories

Let the numbers talk!

We provide support for more than 15K+ Businesses.

Image
VanCity.Media

Lokálne SEO je ten najlepší spôsob ako generovať lokálnych klientov v roku 2024!

Miestne SEO vám pomáha zvýšiť povedomie o vašej značke a získať viac potenciálnych zákazníkov z návštevnosti vašej web stránky, návštevnosti Google Biznis Profilu (Google Business Profile, predtým známy ako Google my Business), adresárov miestnych firiem a iných lokálnych vyhľadávaní v blízkom okolí.

46%
Ľudí

Vyhľadáva na Google lokálnu firmu

29%
Výsledkov

Obsahuje lokálny balík s miestnymi firmami

76%
Spotrebiteľov

avštíví daný obchod v ten istý deň.

VanCity.Media

Let the numbers talk!

We provide support for more than 15K+ Businesses.

0K+

Customers Every Year

0+

Available developers

0M+

Projects in 2020

0+

Staff members in Europe
Náš cenník

Prečo nemáme cenník SEO služieb?

Úspech SEO stratégie záleží od vašich cieľov, vašej konkurencie a vašej momentálnej pozície vo výsledkoch.

My vás nechceme účtovať bez toho, aby ste rozumeli, akú máte šancu uspieť v SEO konkurenci a čo všetko to bude vyžadovať.

Porozprávajme sa najprv o vašom biznise, o tom čo chcete dosiahnuť a my vám pripravíme stratégiu a cenu.

Pevne stanovenú cenu máme iba pre SEO audit a výskum kľúčových slov, ktorými každá SEO stratégia začína.

Výskum kľúčových slov

59/20 slov

Analýza objemu a obtiažnosti
Nájdenie súvisiacich slov
Tematická organizácia slov
Strategická konzultácia
SEO audit

169/web stránka

Audit štruktúry web stránky
Výskum kľúčových slov
Analýza obsahu
Analýza konkurencie
On page SEO analýza
Analýza technického SEO
Strategická konzultácia
Vyššia návštevnosť
Zabezpečíme vám pravidelnú a vysokú návštevnosť.
Odbornosť a autorita
Vysoká pozícia vo výsledkoch vám dá obraz dôveryhodného experta.
Užívateľská skúsenosť
Vylepšíme vašu web stránku tak, aby sa na nej ľudia cítili skvele.
VanCity.Media

Poskytneme vám tieto lokálne SEO služby

Zastrešíme kompletnú agendu lokálneho SEO!

Google biznis profil

Google Business Profile, alebo Firemný Profil Google je firemný profil od Google, ktorý zobrazuje firmy na Google Mapách a Google Search pri lokálnych vyhľadávaniach.

Umožňuje firmám zvyšovať ich viditeľnosť pre potenciálnych zákazníkov v ich geografickej oblasti, ako aj premeniť ich na platiacich zákazníkov. Firmy môžu na Google firemnom profile zdieľať dôležité informácie ako sú otváracie hodiny, kontaktné údaje, fotografie, produkty, služby alebo špeciálne akcie.

Google Business Profil im umožnuje zbierať recenzie alebo komunikovať so zákazníkmi čím zvyšuje ich dôveru a reputáciu. Google Business Profile je kľúčovým nástrojom pre zlepšenie viditeľnosti a generovania klientov pre vašu firmu.
Image link

Citácie

Citácie v kontexte lokálneho SEO sú zmienky vašej firmy na rôznych online platformách, ako sociálne siete (Instagram) a firemné zoznamy (Yelp), ktoré zahŕňajú názov firmy, adresu a telefónne číslo.

Tieto zmienky o vašej firme naprieč internetom zvyšujú jej dôveryhodnosť v očiach Google a iných vyhľadávačov. Google citácie chápe ako potvrdenie legitimity a relevancie vašej.

Legitímne a relevantné firmy potom zobrazuje vyššie vo výsledkoch lokálneho vyhľadávania ako tie, u ktorých túto legitimitu nepotvrdil. Efektívne spravované a optimalizované citácie sú preto neoddeliteľnou súčasťou každej úspešnej lokálnej SEO stratégie.
Image link

N.A.P.

NAP je skratka pre name, address a phone number, teda názov, adresa a telefónne číslo a jedná sa o údaje vašej firmy. Tieto údaje sú unikátne pre každú firmu a Google na ich základe vyhodnocuje jej legitimitu.

Jednotnosť týchto údajov na rôznych online platformách, ako sú lokálne adresáre, sociálne médiá a vaša vlastná web stránka, je nevyhnutná pre zlepšenie vašej lokálnej vyhľadávacej viditeľnosti. Správne a konzistentné používanie NAP informácií pomáha Google a iným vyhľadávačom spoľahlivo identifikovať a zobrazovať vaše podnikanie v lokálnych výsledkoch.

To zvyšuje dôveru vo vašu firmu nielen zo strany vyhľadávačov, ale aj potenciálnych zákazníkov, ktorí hľadajú lokálne služby alebo produkty. Efektívne využitie NAP informácií je preto neoddeliteľnou súčasťou úspešnej lokálnej SEO stratégie.
Image link

Lokálne stránky

Lokálne stránky sú individuálne stránky na vašom webe, ktoré sú optimalizované na zvýšenie viditeľnosti firmy vo výsledkoch vyhľadávania pri používaní geografických alebo lokálnych kľúčových slov, ako napríklad “maliar bratislava”.

Tieto stránky poskytujú detailné informácie o službách, produktoch alebo funkciách podniku špecifické pre danú lokálnu oblasť. Použitím geograficky orientovaných kľúčových slov, lokálnych názvov a adresných údajov pomáhajú tieto stránky zlepšovať miestne vyhľadávanie a dosahovať vyššie pozície v lokálnych SERP (výsledkoch vyhľadávania).

Okrem toho, poskytujú potenciálnym zákazníkom relevantné a presné informácie, ktoré hľadajú, čím zvyšujú pravdepodobnosť ich konverzie. Efektívne navrhnuté lokálne stránky sú preto kľúčové pre každú firmu, ktorá sa snaží osloviť miestne publikum a využívať lokálne SEO stratégie.
Image link

Lokálne príbehy

Lokálne príbehy a správy sú obsahové prvky, ktoré sú špecificky zamerané na miestnu komunitu a udalosti. V kontexte lokálneho SEO, zapojenie takéhoto obsahu na vašej webovej stránke alebo na sociálnych médiách môže výrazne zvýšiť lokálnu angažovanosť a viditeľnosť.

Písanie o lokálnych udalostiach, účasti na komunitných projektoch alebo zdieľanie príbehov spojených s miestnymi osobnosťami a podnikmi pomáha vytvárať relevantný a rezonujúci obsah pre miestne publikum.

Táto stratégia nielenže zvyšuje miestnu dôveryhodnosť značky, ale tiež podporuje vyššie pozície v lokálnych vyhľadávacích výsledkoch, pretože vyhľadávače hodnotia lokálnu relevanciu a zapojenie. Preto sú lokálne príbehy a správy cenným nástrojom pre každú firmu, ktorá sa snaží zlepšiť svoju lokálnu SEO stratégiu a zviditeľniť sa v miestnej komunite.
Image link
VanCity.Media

Lokálne SEO je zlepšenie viditeľnosti vašej firmy pre lokálne vyhľadávanie

Vygenerujeme vám nových web návštevníkov a premeníme ich na platiacich klientov

VanCity.Media

Prečo si vybrať nás

Vy chcete kvalitný a spolahlivý systém na generovanie klientov. My vám ho vytvoríme.

Image link
Skvelé výsledky
Neustále zvyšujeme kvalifikovanú návštevnosť pre našich klientov ale aj seba.
Image link
Implementácia zmien
Lokálne SEO sa neustále vyvýja. My zostávame na vrchole pretože adekvátne reagujeme.
Image link
Vedomosti a skúsenosti
Lokálne SEO si vyžaduje neustále vzdelávanie. Nielen samotná stratégia, ale aj jej pozícia v širšom kontexte marketingu.
Image link

Máte iné otázky? Napíšte nám!

VanCity.Media

Toto najčastejšie otázky, ktoré dostávame od klientov.

SEO je dynamická oblasť s nejasnými pravidlami a veľa variabilnými faktormi. Garantovať výsledky pri SEO je skoro nemožné. Vieme sa však pozrieť na vás súčasný stav, trh a konukrenciu a dať vám približnú predstavu o výsledkoch.

Tak ako pri výsledkoch, aj tu je odpoveď problematická. V závislosti od trhu, vašeho stavu a konkurencie môže SEO trvať niekoľko mesiacov až rokov. Preto je veľmi dôležité začať s ním čo najskôr.

Áno. SEO nie je žiadna nukleárna veda. Určite zvládnete aspoň základy, teda výskum kľúčových slov, tém, tvorbu obsahu, on page SEO a pridanie stránky do Google Search Console. Problematické pre vás môžu byť technické problémy a niektoré aspekty off page SEO. Ak sa rozhodnete začať, prečítajte si náš: Ako sa naučiť SEO príspevok.

SEO je neustály súboj s vašou konkurenciou. Vždy by ste mali mať väčšiu kvantitu a kvalitu obsahu a spätných odkazov. K tomu sa pripočíta ich optimalizácia, monitorovanie technického SEO a off page SEO. Spočítajte si koľko obsahu a backlinkov má vaša konkurencia. To bude cena vašeho SEO (veľmi zjednodušene).

VanCity.Media

Kontaktujte nás

Vytvoríme vám stály prúd klientov